Stegt rosenkål (Premio Airfryer)

Stegt rosenkål (Premio Airfryer)

 

Rosenkål er en populær grøntsag i mange køkkener, og der er flere måder at tilberede dem på. I denne opskrift bliver rosenkål tilberedt i en airfryer, hvilket giver en sprød og lækker overflade.  Parmesanost og citronskiver bruges som toppings og tilføjer en frisk og syrlig smag til retten. Stegt rosenkål er en populær og sund tilføjelse til enhver måltid, og dens smag og tilberedning har gjort den til en favorit blandt madelskere over hele verden.


Ingredienser:

500 g rosenkål

3 spsk. Olivenolie

2 fed hakkethvidløg.

30 g. Revet parmegiano regiano

1 citron

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og halver rosenkål. 
  2. Vend med olivenolie. Masser gerne olien ind således at alle lagene er dækket.
  3. Tilbered i aiviq airfryer ved 200 grader i 12 minutter og vend jævnligt.
  4. Tilsæt hakket hvidløg de sidste 3 minutter af tilberedningen
  5. Riv parmesan ud over rosenkålen og server med skiver af citron.